- 18 Seans
- 10 Danışan
- Seans Süresi: 50 Dakika
- Seans Ücreti: 850.00 TL
Uzman Takvimini Henüz Güncellememiş.
Müsaitlik Talep Et
2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden onur derecesiyle mezun olmuştur. 2017 yılında Prof. Dr. Bengi Semerci danışmanlığında “Yetişkin Bireylerde İlişki Doyumunun Bağlanma Stilleri, Benlik Saygısı ve Kişilerarası İlişki Tarzları Açısından İncelenmesi” konulu teziyle Hasan Kalyoncu Üniversitesi klinik psikoloji yüksek lisansını onur derecesiyle tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, Çözüm Odaklı Terapi eğitimi, Terapötik Kartlar eğitimi, EMDR 1. düzey eğitimi, Gottman Çift Terapisi eğitimlerini tamamlamıştır. 2021 yılında Nobel Akademik Yayıncılık “Çocuk İstismarını Anlamak Tanı, Yöntem ve Uygulama” kitabı içerisinde “Çocuk İhmali” bölüm yazarlığı, Milli Eğitim Bakanlığı “Bilim ve Sanat Merkezleri Duygu Gelişimini Destekleme Psikoeğitim Programı Etkinlikleri” kitabı modül yazarlığı, 2022 yılında ise Vizetek Yayıncılık “Bireysel ve Toplumsal Bağlamda Travma Psikolojisi” kitabında “EMDR ile Travma Çalışmak” bölüm yazarlıkları yapmıştır.
2013 yılından bu yana çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle çalışmalarını sürdürmektedir. Depresyon, anksiyete (kaygı) bozukluğu, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, sosyal fobi, stres, öfke yönetimi, tükenmişlik, ilişki problemleri, çift ve aile danışmanlığı konularında psikolojik destek vermektedir. Aynı zamanda, yetişkin bireylere yönelik grup psikoloji eğitimleri ve atölyeleri düzenlemektedir.
EĞİTİM
SERTİFİKALAR
-
Bilişsel Davranışçı Terapi
-
Çocuk Objektif Testleri Eğitimi
-
Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
-
EMDR Terapisi
-
Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Eğitimi
-
Somatik Deneyimleme Giriş Eğitimi
-
Terapötik Kartlar Eğitimi
Son Yazıları
Psikolog henüz makale yayınlamadı.
Psikoloğa Soru Sormak İçin Üye Girişi Yapınız.
-
ı*****
-
g*****
-
o*****
-
z*****
-
v*****
-
o*****
-
l*****
-
ı*****
-
g*****
-
a*****
4 aydır çalışmakta olduğum şirkette sadece kadın çalışanlar tarafından mobbinge uğruyorum. Bu tavrın değişmesi için elimden geleni yaptım ancak istifaya kadar düşünür oldum. İşimi seviyorum ancak iş yerindeki strese dayanamıyorum. Depresyona giriyor gibiyim. Bu ruh halini işimi bırakmadan atlatabilir miyim?
Merhaba, bu konuda öncelikleriniz önemli ancak bir yandan da bu süreçte dayanıklılığınız ve ruh sağlığınızı korumak da gerekiyor. Bu konuda psikolojik destek almanızı ve iş yerinde mobbinge yönelik yeterli bilgi ve haklarınızı bilmenizi tavsiye ederim.
Merhaba ben anneme inanılmaz düşkünüm onu düşünmeden bir dakikam geçmiyor evliyim ve çocuğum var..küçükken babam annemi çok döverdi herşeyde döverdi annem hep savunmasız ve güçsüzdü şimdi yeni mezun avukat oldum. ama özgüvenim yok mesleğime başlamaktan korkuyorum..her şeyden korkuyorum zihnimde hep annemi kurtarma düşüncesi var..babamı çok seviyorum ama onu sevmek bana suçlu hissettiriyor..bunu nasıl yenebilirim
Merhabalar, anne ile kurulan bağlanma ilişkisi doğduğumuz günden itibaren başlayıp yetişkinlik döneminde de bizim hayatımızı ve diğer ilişki örüntülerimizi etkileyen önemli bir ilişkidir. Bu ilişkiyi sadece kendiniz üzerinden değil annenizin de sizinle ilişkisi üzerinden değerlendirmekte fayda var. Mesleğiniz ve kendi kurduğunuz aile ilişkinize yansımalarını farketmeniz önemli bir an önce bu konuda terapi sürecine başlamanızı öneririm sevgiler.
Sevgilimi çok seviyorum onunla anlaşıyorum ama seks yaparken tiksiniyorum ilişkiye girmek istemiyorum başlarda böyle değildi sonradan oldu yaklaşmak istiyorum ama yaklaşamıyorum bir aydır durum böyle bugün denedik ve hala midem bulanıyor onu sevdiğim halde
Son zamanlarda yaşadığınız bir durum ilişkinize yansımış olabilir. Terapi almanızı öneririm.
Her zaman ya çenemi kapalı tutuyorum ya da sadece huzuru korumak için düşündüğümü söylemiyorum gibi hissediyorum. Yabancılara düşündüğümü söylemek benim için kolay ama ailemle ya da arkadaşımla değil. Bununla nasıl baş edebilirim?
Merhaba, öncelikle bu konuda sizi ve ailenizle olan ilişkinizi daha detaylı bir şekilde incelemek gerekiyor. Tek bir sebeple bu konu hakkında çıkarım yapmak doğru değil. Ailenizle olan ilişkinizi ve başka bireylerle olan ilişki örüntülerinizi birlikte ele almak size yardımcı olacaktır. Bu konu sizin hayatınızı zorlaştıran bir problem haline geldiyse psikoterapi sürecine başlamanızı öneririm.
Vajinismus problemi yaşıyorum. eşimle ilişkiye girmekte zorlanıyorum. bunun uzun soluklu bir süreç olduğunu söylüyorlar ancak buna katlanacak cesaretim ve özgüvenim yok. bu konuda bana yardım edebilirmisiniz
Merhaba, vajinismus yüzde 90 oranında psikolojik temelli bir problemdir. Birçok kadında hayatının belli bir döneminde görülebilir. Tedavi süreci psikoterapiye bağlı olup tamamen çok uzun bir süreç demek doğru olmaz. Bu süreçte sizin geçmiş yaşam deneyimleriniz, cinsellikle ilgili öğretileriniz, bilgileriniz ve cinsel yaşamınız bir bütün halinde ele alınmalıdır. Psikoterapi almak isterseniz sürecimize başlayabiliriz.